Naháňkový víkend

25.11.2013 20:12

Máme za sebou s Hesčou náročný naháňový víkend. Na sobotu jsme byli s kamarádem pozváni na naháňku pořádanou MS Beškov - Blatce v krásné přírodě Kokořínska. V první leči bylo uloveno 19 ks černé a v druhé leči bohužel nic. Hesča pracovala parádně a opatrně, aby zbytečně nedošlo k jejímu zranění. Po ukončení bylo moc milé posezení s tombolou - spousta nových známých, příhod a zážitků. Líbilo se nám tam moc, ale bohužel jsme museli před půlnoci domů, abych  se připravil na další akci v neděli. 

Ráno jsem už sám jen s Hesčou vyrazil na pozvání kamarádů na naháňku do Tachova u Doks. Leč byla jedna a ulovilo se 3ks černé. Hesča mi udělala ještě větší radost než v sobotu. V houštině našla ještě nezhaslé cca 15kg sele střelené na měkko. Bafla ho a přitáhla ho ke mě se šťastným pohledem. Chvilku s ním zápasila, než zhaslo. Pak zápasila zase se mnou, protože se ho nechtěla vzdát - byl to holt  její úlovek :-).

Odpoledne jsme poseděli a popovídali.

Tento pátek nás čeká náročná naháňka pořádaná VLS Lipník. Jestli se bude opakovat loňský rok, tak máme o víkendu o práci postaráno.

Doufám, že tentokrát už půjde i Renssy, která dohárala.